MONOPOLY GOUDA IN DE KRANT

12729013 1026868674021260 6416623272112561387 n

Lancering Monopoly™ Gouda

Gouda krijgt officieel een eigen Monopoly-editie. De lancering van Monopoly Gouda vond op 8 februari plaats in Het Oude Stadhuys. Symbolisch werd het eerste exemplaar uitgereikt aan kinderburgemeester Julie-Anne Conradi en wethouder Daphne Bergman.

De gehele inhoud van het bordspel krijgt een volledig Gouds karakter. Inwoners kunnen straks zelf bepalen welke straten en gebouwen absoluut erin moeten komen. “Binnenkort kunnen Gouwenaars via de speciale Facebookpagina ‘Monopoly Gouda’ hun favoriete plek insturen”, zegt Jelle Marcus van Identity Games. “De ondernemers in Gouda kunnen met hun winkel in het bordspel komen door middel van sponsoring.”

Trots

Wethouder Bergman is er trots op dat er een Goudse editie wordt gemaakt: “Het mooiste vind ik dat de Gouwenaars zelf kunnen meestemmen over welke straten op het bord moeten komen en dat het bedrijfsleven het Goudse Monopolyspel kan sponsoren.” Kinderburgemeester Jullie-Anne vindt dit nieuws super gaaf: “Ik ben blij als kinderburgemeester dit te mogen meemaken. Ik zou echt Goudse dingen erin willen zetten, zoals de Sint-Jan en de Kaasmarkt.”

Het artikel is geschreven door 'de krant van Gouda'